Visie op rouw

Binnenkort deel ik hier mijn visie op rouw. 

Over stuurloos ronddobberen

Over stuurloos ronddobberen, op sleeptouw genomen worden, in cirkeltjes blijven draaien en uiteindelijk weer het roer oppakken. Uitleg voor de rouwende.

Over troost

Over aanwezig zijn, luisteren, en niet te veel op willen lossen. Hoe bied je troost? Uitleg voor de omgeving.

Volg KleinKracht op:

Nieuwste Schrijfsel:
KleinKracht – What’s in a name?

KleinKracht – What’s in a name?

Mijn bedrijfsnaam hoort al ruim twintig jaar bij mij, en voor mij voelt hij nog altijd helemaal passend, hij bevat zoveel waar ik voor sta. Voor de nieuwsgierigen onder jullie, hier de achtergronden en wat hij voor mij betekent.

Lees meer

Meer Schrijfsels:

KleinKracht – What’s in a name?

KleinKracht – What’s in a name?

Mijn bedrijfsnaam hoort al ruim twintig jaar bij mij, en voor mij voelt hij nog altijd helemaal passend, hij bevat zoveel waar ik voor sta. Voor de nieuwsgierigen onder jullie, hier de achtergronden en wat hij voor mij betekent.

Lees meer
Share This

Inspiratie opgedaan?

Deel dit Vindsel of Schrijfsel ook met anderen!