De inschijving voor de nieuwe weduwoudergroepen in 2024 is geopend. Voor meer info klik hier.

ruimte voor ontmoeting

Onderzoek jij graag thema’s met een groep gelijkgestemden? Kijk dan eens bij de verschillende groepsvormen die KleinKracht organiseert. Zo is er een zesdaagse voor weduw-ouders, een tweewekelijkse praatgroep voor rouwenden in de regio Zeist en een weekend over zingeving.

Ruimte voor ontmoeting

|Overleven na overlijden

Over-Le*en

Overleven na overlijden. Een zesdaagse voor weduw-ouders. Je partner is overleden, jij blijft achter met je kind(eren). Hoe weef je dit verlies in je leven? En hoe doen jouw kinderen dat? In deze zesdaagse krijg je samen met een groep lotgenoten dieper inzicht in de verschuivingen die in jouw gezin plaatsvinden. Wanneer je de bron van jouw eigen reactie daarop in dit rouwproces beter leert begrijpen, verruim je jouw mogelijkheden in je handelen.

Samen alleen

Rouwmaatjes

Binnenkort start deze praat-en-ervaar-groep voor rouwenden in de regio Zeist. We wisselen tweewekelijks ervaringen uit en verdiepen middels oefeningen of een systeemopstelling. Meer info volgt dit najaar. Wil je op de hoogte gehouden worden? Stuur me een berichtje.

kleinkracht schrijfsel rouw troost

Zoeken en zijn

Een weekend over zingeving. Ben jij een zoeker in het leven? Vraag je je af wat je zelf wil? Heb je moeite met het maken van keuzes? Zeg je vaak ‘Ik weet het niet’ tegen jezelf? In dit weekend oefen je om je zoektocht te verleggen van ‘wat wil ik’ naar ‘wie ben ik’ en van ‘wanneer doe ik het goed’ naar ‘wanneer voelt het goed voor mij’. Je leert vertragen om te voelen in plaats van te versnellen in het (vaak rondtollende) denken. Meer info volgt dit najaar. Wil je op de hoogte gehouden worden? Stuur me een berichtje.

Als je snel wilt gaan, ga alleen. Als je ver wilt komen, ga samen.

Afrikaans gezegde

Het geheel is meer dan de som der delen.

Aristoteles

Ik ben omdat wij zijn.

Een van de vertalingen van het woord ‘Ubuntu

Neem contact op

De met (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.
Beveiligd met reCAPTCHA: Privacy Policy | Terms of Service


    : Ja, ik ga akkoord met de Privacyverklaring.(*)